SİPARİŞİM NEREDESİPARİŞİM NEREDE EN YAKIN EBEBEKEN YAKIN EBEBEK
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Popular
heartheart
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay

569,99 TL

  • 8 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda

heartheart

Holle Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay

Ürün Kodu : HOL-2671001Üretim Yeri : Almanya

569,99 TL

  • 8 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda

Adet

ORGANİK OLMAK YETMEZ, DEMETER ÇOK DAHA FAZLASI.NEDEN HOLLE ORGANİK?

Bebek mamalarındaki bileşenler (Protein, Yağ, Karbonhidrat, Vitamin, Mineral vs.) Kodeks ile belirlenmiş alt ve üst sınırlar içerisinde olmak zorundadır. Tüm dünyada bu standartlarda üretilir ve pazarlanırlar. Bu yüzden Sütün kalitesiyle fark yaratabilirsiniz. Holle, biyodinamik süt kullanır, Demeter sertifikalıdır.

DEMETER NEDİR?

 

İnsanoğlu varlığını sürdürmek için beslenmek zorunda, bunun için de tarımsal faaliyetleri sürdürmesi gerekliliğinden yola çıkarak daha fazla üretim için yeni yollar bulmayı hedeflemiş, "Yeşil devrim" adı verilen konvansiyonel üretim metotlarıyla daha fazla kimyasal ve gübre kullanarak daha çok üretmek amaçlanmıştır. Ancak gelinen noktada üretim artışı, ne yazık ki kalite artışını getirmemiştir. Bu şekilde üretilen gıdalarla beslenen insanlarda birtakım alerjik reaksiyonlar, hastalıklar ve bağışıklık sistemlerinde sorunlar ortaya çıkarmış, aşırı işlemeden dolayı artan toprak - su kirlilikleri de ayrıca birçok çevre sorununa neden olmaya başlamıştır.

1924 yılında Avusturyalı filozof, pedogog, mimar, sanatçı, doğa bilimleri uzmanı ve antropozofinin (ezotorik bilim) kurucusu Rudolf Steiner, gözlemlerinde gıda maddelerinin her geçen gün tadının bozulduğunu, tohumların kalitesinin bozulduğunu, mevcut uygulama yöntemleri ile tarımın çok uzun süre insanlık için sağlıklı bir şekilde yapılamayacağını öngörerek sürdürülebilir tarım için sekiz derslik bir eğitim programı hazırlamış, çiftçileri bilinçlendirerek biyodinamik tarım uygulamalarını paylaşmış, dört yıl sonra 1928’de bu çiftçileri bir çatı altında toplamak adına kurduğu kooparatif ile Demeter’in temellerini oluşturmuştur. Bugün Demeter International 52 üye ülkesiyle, dünyaya organik üretimden çok daha yüksek standartlarda biyodinamik ürünler sunmak amacı ile ödün vermeden çalışmalarına devam eden uluslararası sertifikasyondur.

Demeter sertifikası sadece Biodinamik tarım yapılan çiftliklerden üretilen ürünlere verilir.

Biodinamik tarım, organik tarım konusundaki en eski yaklaşımlardan biri ve en fazla sürdürülebilir niteliğe sahip tarım yöntemidir. Öncelikle her biodinamik ürün aynı zamanda organiktir. Ancak her organik ürün biodinamik üründür denemez. Biodinamik tarım organik tarıma göre daha sıkı kurallara bağlıdır ve topraktaki, bitkideki enerji yoğunluğunu artırarak bir canlılık, bir dinamizm katmak amacıyla bazı özel preparatların kullanımını gerektirmektedir. Çok küçük dozlarda kullanılan bu preparatların tamamı doğadan özümsenerek elde edilmiş, içerisinde hiçbir kimyasal ve sentetik katkı barındırmayan maddelerdir. Biodinamik preparatlardan fayda sağlanabilmesi için uygulama zamanı ve tekniğinin iyi bilinmesi gerekir. Biodinamik tarımın organikle karşılaştırdığımızda öne çıkan farklılıkları şunlardır,

  • Her biodinamik çiftlik kendi kendine yeten, sürdürülebilirliğin esas alındığı küçük bir ekosistem gibi çalışır.
  • Her biodinamik çiftlik kompost, gübre ve hayvan yemi konusunda kendi kendine yeterli olmayı amaçlar.
  • Dış girdilerin minimum düzeyde tutulması hedeflenir, girmesi gerekiyorsa öncelik başka bir biodinamik çiftlik, bulunamazsa organik bir çiftlikten alınır ancak girdinin türüne göre önceden belirlenen süreler tamamladığında biodinamik olarak değerlendirilir.
  • Kompost özel bitki bazlı preparatlar ile hazırlanır, doğal gübre ve kuvars minerali içeren preparatlarla ürün kalitesi geliştirilir. Çiftlik işletmesindeki yetiştirme süreçleri bu biodinamik preparatlar aracılığıyla özel olarak desteklenir, böylelikle olgunlaşma dönemindeki bitkilerin kalitesi artar ve neticede insanlar ve hayvanlar için en yüksek gıda kalitesi elde edilir.
  • Biodinamik tarımda ekolojik çeşitlilik hedeftir, tek çeşit üretim yapılmaz. Organik üretimde tek çeşit ürün üretimi yaygın bir uygulamadır, biodinamik çiftlikte sürdürülebilirlik için çeşitlilik (meyve- sebze- tahıl yetiştiriciliği ve hayvancılığın hepsinin bir arada olması) esastır.
  • Biodinamik tarımda tüm üretimin biodinamik üretim olması gereklidir. Organik üretimde kısmi dönüşüm ile hem ekolojik hem de geleneksel üretime izin verilir.

Biodinamik çiftlikler, tarım ile birlikte hayvancılığın yapıldığı bir sistem üzerine çalışır. AB organik yönetmeliğinde hayvancılık gerekli değilken biodinamik çiftliklerde tarımsal işlemler için hayvancılık zorunludur, hektar başına yetiştirilecek büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı canlı sayıları alt - üst limitlerle belirlenmiştir. Hayvanların doğal ortamda yaşamlarını sürdürmelerinde gerekli olan koşulların sağlanması esastır. Meraya veya açık havaya çıkarma, türlerin özelliklerine dikkat edilerek gerçekleştirilen besicilik, çiftlikte üretilen yem ile uygun biçimde besleme ve doğal yolla üreme biodinamik çiftliklerde hayvancılığın temelidir.

Biodinamik üretimden gelen bu ürünlerin sertifikasyonu alabilmesi için içeriğinin en az %90’ının Demeter standartlarında olması gerekir. Başka bir ifadeyle; Demeter sertifikalı ürünlerin içeriğinin %100’ü organiktir, en az %90’ı Demeter kriterlerinde bileşenlerdir.

Standart süt üretimi yapılan çiftliklerin genelinde olan uygulamanın aksine, biyodinamik çiftliklerde yetiştirilen sığırların boynuzları kesilmez.

Demeter sığırları boynuzlarını muhafaza ederler çünkü boynuzlar hayvanlar için önemli bir hissetme ve iletişim organı olmasının yanı sıra sindirim, metabolizma ve bağışıklıkları üzerinde büyük etkileri vardır. Boynuzlu hayvanların meralarda besin değeri yüksek otları seçerek beslendikleri gözlemlenmiştir. Bu nedenlerle hayvanların strese girmesi süt kalitesinin düşmesi istenmez. Yetiştirme koşullarının da buna uygun düzenlenmesi gerekebilir. Ekilen çiftliklerde toprak verimliliğini korumak ve geliştirmek üzere barındırılması gereken sığır, koyun, keçi, at gibi geviş getiren hayvan miktarları türlere göre hektar başına sayıları belirlenmiştir. Hayvanlar, Demeter standartlarına uygun biçimde ve %100 organik yemlerle, yıllık tüketimin minimum 2/3’ünün biyodinamik çiftliğin kendi bünyesinde üretilen yemlerle beslenmesi gerekir. Konvansiyonel yemlere müsaade edilmez. Kimyasal gübre, pestisit ve antibiyotik kullanılmadan yetiştirilen hayvanlardan elde edilen %100 organik- biodinamik sütlerin besin değeri yüksek, lezzetli ve sindirimi kolay yapıdadır, allerjenitesi düşüktür.

HOLLE ORGANİK BEBEK SÜTÜ 2

Anne sütü bebeğiniz için en doğal ve en faydalı besindir. Bebeğinize gerekli tüm besin ve vitamin ihtiyacını karşılar. Buna ek olarak, bebeğin anne sütü alımı sırasındaki yoğun temas onun uyum ve huzur duygusunu destekler. Bu nedenle WHO ve Holle Baby Food ilk 6 ay emzirmeyi önermektedir. Anne sütünün önemi hakkında doktor, ebe, hemşire veya sağlık profesyoneline danışmanızı öneriyoruz. Holle Organik Bebek Sütü sadece anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda ve yetkili sağlık çalısanının önerisi üzerine kullanılması gereken bir üründür. Dişlerde oluşabilecek bir hasarı önlemek adına bebeğinize biberonu bir keyif aracı olarak vermeyin. Bebeginizin birinci dişi çıktıktan itibaren diş hijyenine özel önem gösterin.

  • 85 Yıllık Tecrübe
  • Premium Organik Bebek Sütü
  • Biodinamik çiftliklerden gelen "Demeter Sertifikalı" en yüksek organik kalite
  • %100 Doğallık
  • Maksimum Gıda Güvenliği
  • Kolay Sindirim
  • İdeal Kilo Alımı
  • "Sağlıklı ve Huzurlu" Bebekler
  • Holle Organik Devam Sütü 2, 6 ay ve üzeri bebeklerin özel beslenmesi ve diyetinin bir parçası olarak kullanıma uygundur.
  • Anne sütünden, Holle Organik Bebek Sütü 1'den geçişlerde veya baska bir devam sütü yerine kullanılabilir.
  • Holle Organik Devam Sütü 2, Holle’nin organik tahıllı ek gıdalarının hazırlanmasında da kullanılabilir.
  • 12. aydan itibaren Holle Organik Devam Sütü 3'e geçilmesini öneriyoruz.

Holle Baby Food, 82 çeşit ürün yelpazesi ile başlangıçtan itibaren sürdürülebilirlik ilkesiyle tüm üretim aşamalarında, ilk günden geleceğe, aynı kalitede ürünler sunacağını taahhüt eder.

Holle Baby Food Dünya’da, Organik sertifikasının yanında organik kriterlerinden çok daha sıkı kurallara bağlı "Biodinamik" üretim kriterlerini yerine getiren ürünlere verilen "Demeter" sertifikalı tek bebek sütüdür.

Her Biodinamik ürün aynı zamanda organiktir. Ancak her organik ürün Biodinamik üründür denemez.

Uyarı

Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek gıda, kozmetik, hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz. 

Nasıl göndereceğim?

  • Gönderinizi kargoda zarar görmeyecek şekilde bir kutu içine yerleştiriniz.
  • Size en yakın Sendeo kargo şubesine iade formunuzu oluşturduktan sonra ekranda çıkan iade onay kodunuz ile teslim ediniz.

İadem kaç gün içinde yapılır?

  • Ürün depomuza ulaştıktan sonra hızla kontrol edilir.
  • Olumlu sonuçlanan iade işleminiz 5 iş günü içinde kartınıza yansıyacaktır.
  • İadeye uygun olmayan gönderiler için sizi bilgilendiriyor olacağız.

Ürün iadesinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Hızlı iade seçeneği 14 günlük cayma süresi için geçerlidir.

  • İade etmek istediğiniz siparişi ve ürünleri seçerek, iade formundaki bilgileri tamamlamanız gerekmektedir.
  • Kargo görevlisi gelmeden önce iade edilecek ürünlerin, hasar görmeyecek şekilde ayrıca bir kutu içine koyarak hazırlanmış olması gerekiyor. Paketlenmemiş, ağzı açık olan ürünler, kargo şirketinin ürün taşıma koşullarına aykırı olduğu için teslim alınmayacaktır.
  • Satın aldığınız ürünün iadesi sistemsel olarak kampanya veya promosyon hesaplaması ile tamamlanır.
  • Hediye çeki olarak kazanılan ürün ya da ürünlerin iadesinde, hediye çeki iptal olur. Eğer çek iade işleminden önce kullanılmış ise oluşan fark iade bedelinden düşer.
  • İade ürünleriniz depomuza teslim edildikten sonra kontrol edilerek 2 iş günü içinde sonuç bilgisi paylaşılacaktır.
  • Anne ve bebek sağlığı için orijinal ambalajı açılmış ürünlerin iade ve değişimi bulunmamaktadır.
  • Kullanılmış ürünlerde yaşanabilecek teknik sorunlar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın belirlediği kapsamlara göre değerlendirilir. Bu ürünlerin Türkiye’de bulunan yetkili teknik servisler tarafından, garanti kapsamı dahilinde incelenmesi gerekmektedir.
  • Kurumsal fatura seçeneğiyle verilen siparişlerde, iade talebi girilmemelidir. Eğer ürünün faturası şirket adına kesilmiş ise iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu ‘iade faturası’ ve ‘iade irsaliyesi’ (ya da irsaliyeli fatura) gönderilmesi zorunludur. Aksi durumda, faturası kurumlar adına düzenlenen siparişlerin iadeleri yapılmamaktadır.

Bunun dışında yapılacak olan iadeler için dikkat edilmesi gerekenler:

  • Ürünü orijinal faturası ile birlikte göndermeli ve faturanızı mutlaka göndereceğiniz paketin içerisine koymalısınız.
  • Faturasız gönderilen iadeler kabul edilmemektedir. Faturanın arka yüzündeki iade formu eksiksiz doldurulmalı ve iade alanı imzalanmalıdır. İade formunda yer alan açıklama alanları ve iade nedeni eksiksiz ve dikkatli doldurulmalıdır.
  • Ayıplı ürünler için iade ya da değişim tercihi mutlaka seçilmelidir.
  • İade edeceğiniz ürünün kullanılmamış, kullanım hatası sonucu zarar görmemiş ya da paketinin hasar görmemiş olması gerekmektedir.
  • İade etmek istediğiniz ürünleri tüm aksesuarları ve orijinal kutusu ile göndermeniz gerekmektedir. Ürünler adresimize gönderilirken orijinal kutusu zarar görmeyecek şekilde muhafaza edilmelidir. Yani; ürünler kargoya direkt orijinal kutusu ile değil, orijinal kutusunun koruyucu bir koliye yerleştirilmesinden sonra gönderilmelidir.
  • Eğer ürünün faturası şirket adına kesilmiş ise iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu ‘iade faturası’ ve ‘iade irsaliyesi’ (ya da irsaliyeli fatura) gönderilmesi zorunludur. Aksi durumda, faturası kurumlar adına düzenlenen siparişlerin iadeleri yapılmamaktadır.

chat

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Çevrimiçi uzmanlarımızdan yardım alın

yardım

timeAYNI GÜN İÇİNDE KARGODA

 

boxİNTERNETTEN AL MAĞAZADAN DEĞİŞTİR

 

order1100 TL VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ

 

brandEBEBEK MARKALARI

 

Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Popular
heartheart
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay
Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay

569,99 TL

  • 8 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda

heartheart

Holle Organik 2 Bebek Devam Sütü 600 gr +6 Ay

Ürün Kodu : HOL-2671001Üretim Yeri : Almanya

569,99 TL

  • 8 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda

Adet

ORGANİK OLMAK YETMEZ, DEMETER ÇOK DAHA FAZLASI.NEDEN HOLLE ORGANİK?

Bebek mamalarındaki bileşenler (Protein, Yağ, Karbonhidrat, Vitamin, Mineral vs.) Kodeks ile belirlenmiş alt ve üst sınırlar içerisinde olmak zorundadır. Tüm dünyada bu standartlarda üretilir ve pazarlanırlar. Bu yüzden Sütün kalitesiyle fark yaratabilirsiniz. Holle, biyodinamik süt kullanır, Demeter sertifikalıdır.

DEMETER NEDİR?

 

İnsanoğlu varlığını sürdürmek için beslenmek zorunda, bunun için de tarımsal faaliyetleri sürdürmesi gerekliliğinden yola çıkarak daha fazla üretim için yeni yollar bulmayı hedeflemiş, "Yeşil devrim" adı verilen konvansiyonel üretim metotlarıyla daha fazla kimyasal ve gübre kullanarak daha çok üretmek amaçlanmıştır. Ancak gelinen noktada üretim artışı, ne yazık ki kalite artışını getirmemiştir. Bu şekilde üretilen gıdalarla beslenen insanlarda birtakım alerjik reaksiyonlar, hastalıklar ve bağışıklık sistemlerinde sorunlar ortaya çıkarmış, aşırı işlemeden dolayı artan toprak - su kirlilikleri de ayrıca birçok çevre sorununa neden olmaya başlamıştır.

1924 yılında Avusturyalı filozof, pedogog, mimar, sanatçı, doğa bilimleri uzmanı ve antropozofinin (ezotorik bilim) kurucusu Rudolf Steiner, gözlemlerinde gıda maddelerinin her geçen gün tadının bozulduğunu, tohumların kalitesinin bozulduğunu, mevcut uygulama yöntemleri ile tarımın çok uzun süre insanlık için sağlıklı bir şekilde yapılamayacağını öngörerek sürdürülebilir tarım için sekiz derslik bir eğitim programı hazırlamış, çiftçileri bilinçlendirerek biyodinamik tarım uygulamalarını paylaşmış, dört yıl sonra 1928’de bu çiftçileri bir çatı altında toplamak adına kurduğu kooparatif ile Demeter’in temellerini oluşturmuştur. Bugün Demeter International 52 üye ülkesiyle, dünyaya organik üretimden çok daha yüksek standartlarda biyodinamik ürünler sunmak amacı ile ödün vermeden çalışmalarına devam eden uluslararası sertifikasyondur.

Demeter sertifikası sadece Biodinamik tarım yapılan çiftliklerden üretilen ürünlere verilir.

Biodinamik tarım, organik tarım konusundaki en eski yaklaşımlardan biri ve en fazla sürdürülebilir niteliğe sahip tarım yöntemidir. Öncelikle her biodinamik ürün aynı zamanda organiktir. Ancak her organik ürün biodinamik üründür denemez. Biodinamik tarım organik tarıma göre daha sıkı kurallara bağlıdır ve topraktaki, bitkideki enerji yoğunluğunu artırarak bir canlılık, bir dinamizm katmak amacıyla bazı özel preparatların kullanımını gerektirmektedir. Çok küçük dozlarda kullanılan bu preparatların tamamı doğadan özümsenerek elde edilmiş, içerisinde hiçbir kimyasal ve sentetik katkı barındırmayan maddelerdir. Biodinamik preparatlardan fayda sağlanabilmesi için uygulama zamanı ve tekniğinin iyi bilinmesi gerekir. Biodinamik tarımın organikle karşılaştırdığımızda öne çıkan farklılıkları şunlardır,

  • Her biodinamik çiftlik kendi kendine yeten, sürdürülebilirliğin esas alındığı küçük bir ekosistem gibi çalışır.
  • Her biodinamik çiftlik kompost, gübre ve hayvan yemi konusunda kendi kendine yeterli olmayı amaçlar.
  • Dış girdilerin minimum düzeyde tutulması hedeflenir, girmesi gerekiyorsa öncelik başka bir biodinamik çiftlik, bulunamazsa organik bir çiftlikten alınır ancak girdinin türüne göre önceden belirlenen süreler tamamladığında biodinamik olarak değerlendirilir.
  • Kompost özel bitki bazlı preparatlar ile hazırlanır, doğal gübre ve kuvars minerali içeren preparatlarla ürün kalitesi geliştirilir. Çiftlik işletmesindeki yetiştirme süreçleri bu biodinamik preparatlar aracılığıyla özel olarak desteklenir, böylelikle olgunlaşma dönemindeki bitkilerin kalitesi artar ve neticede insanlar ve hayvanlar için en yüksek gıda kalitesi elde edilir.
  • Biodinamik tarımda ekolojik çeşitlilik hedeftir, tek çeşit üretim yapılmaz. Organik üretimde tek çeşit ürün üretimi yaygın bir uygulamadır, biodinamik çiftlikte sürdürülebilirlik için çeşitlilik (meyve- sebze- tahıl yetiştiriciliği ve hayvancılığın hepsinin bir arada olması) esastır.
  • Biodinamik tarımda tüm üretimin biodinamik üretim olması gereklidir. Organik üretimde kısmi dönüşüm ile hem ekolojik hem de geleneksel üretime izin verilir.

Biodinamik çiftlikler, tarım ile birlikte hayvancılığın yapıldığı bir sistem üzerine çalışır. AB organik yönetmeliğinde hayvancılık gerekli değilken biodinamik çiftliklerde tarımsal işlemler için hayvancılık zorunludur, hektar başına yetiştirilecek büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı canlı sayıları alt - üst limitlerle belirlenmiştir. Hayvanların doğal ortamda yaşamlarını sürdürmelerinde gerekli olan koşulların sağlanması esastır. Meraya veya açık havaya çıkarma, türlerin özelliklerine dikkat edilerek gerçekleştirilen besicilik, çiftlikte üretilen yem ile uygun biçimde besleme ve doğal yolla üreme biodinamik çiftliklerde hayvancılığın temelidir.

Biodinamik üretimden gelen bu ürünlerin sertifikasyonu alabilmesi için içeriğinin en az %90’ının Demeter standartlarında olması gerekir. Başka bir ifadeyle; Demeter sertifikalı ürünlerin içeriğinin %100’ü organiktir, en az %90’ı Demeter kriterlerinde bileşenlerdir.

Standart süt üretimi yapılan çiftliklerin genelinde olan uygulamanın aksine, biyodinamik çiftliklerde yetiştirilen sığırların boynuzları kesilmez.

Demeter sığırları boynuzlarını muhafaza ederler çünkü boynuzlar hayvanlar için önemli bir hissetme ve iletişim organı olmasının yanı sıra sindirim, metabolizma ve bağışıklıkları üzerinde büyük etkileri vardır. Boynuzlu hayvanların meralarda besin değeri yüksek otları seçerek beslendikleri gözlemlenmiştir. Bu nedenlerle hayvanların strese girmesi süt kalitesinin düşmesi istenmez. Yetiştirme koşullarının da buna uygun düzenlenmesi gerekebilir. Ekilen çiftliklerde toprak verimliliğini korumak ve geliştirmek üzere barındırılması gereken sığır, koyun, keçi, at gibi geviş getiren hayvan miktarları türlere göre hektar başına sayıları belirlenmiştir. Hayvanlar, Demeter standartlarına uygun biçimde ve %100 organik yemlerle, yıllık tüketimin minimum 2/3’ünün biyodinamik çiftliğin kendi bünyesinde üretilen yemlerle beslenmesi gerekir. Konvansiyonel yemlere müsaade edilmez. Kimyasal gübre, pestisit ve antibiyotik kullanılmadan yetiştirilen hayvanlardan elde edilen %100 organik- biodinamik sütlerin besin değeri yüksek, lezzetli ve sindirimi kolay yapıdadır, allerjenitesi düşüktür.

HOLLE ORGANİK BEBEK SÜTÜ 2

Anne sütü bebeğiniz için en doğal ve en faydalı besindir. Bebeğinize gerekli tüm besin ve vitamin ihtiyacını karşılar. Buna ek olarak, bebeğin anne sütü alımı sırasındaki yoğun temas onun uyum ve huzur duygusunu destekler. Bu nedenle WHO ve Holle Baby Food ilk 6 ay emzirmeyi önermektedir. Anne sütünün önemi hakkında doktor, ebe, hemşire veya sağlık profesyoneline danışmanızı öneriyoruz. Holle Organik Bebek Sütü sadece anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda ve yetkili sağlık çalısanının önerisi üzerine kullanılması gereken bir üründür. Dişlerde oluşabilecek bir hasarı önlemek adına bebeğinize biberonu bir keyif aracı olarak vermeyin. Bebeginizin birinci dişi çıktıktan itibaren diş hijyenine özel önem gösterin.

  • 85 Yıllık Tecrübe
  • Premium Organik Bebek Sütü
  • Biodinamik çiftliklerden gelen "Demeter Sertifikalı" en yüksek organik kalite
  • %100 Doğallık
  • Maksimum Gıda Güvenliği
  • Kolay Sindirim
  • İdeal Kilo Alımı
  • "Sağlıklı ve Huzurlu" Bebekler
  • Holle Organik Devam Sütü 2, 6 ay ve üzeri bebeklerin özel beslenmesi ve diyetinin bir parçası olarak kullanıma uygundur.
  • Anne sütünden, Holle Organik Bebek Sütü 1'den geçişlerde veya baska bir devam sütü yerine kullanılabilir.
  • Holle Organik Devam Sütü 2, Holle’nin organik tahıllı ek gıdalarının hazırlanmasında da kullanılabilir.
  • 12. aydan itibaren Holle Organik Devam Sütü 3'e geçilmesini öneriyoruz.

Holle Baby Food, 82 çeşit ürün yelpazesi ile başlangıçtan itibaren sürdürülebilirlik ilkesiyle tüm üretim aşamalarında, ilk günden geleceğe, aynı kalitede ürünler sunacağını taahhüt eder.

Holle Baby Food Dünya’da, Organik sertifikasının yanında organik kriterlerinden çok daha sıkı kurallara bağlı "Biodinamik" üretim kriterlerini yerine getiren ürünlere verilen "Demeter" sertifikalı tek bebek sütüdür.

Her Biodinamik ürün aynı zamanda organiktir. Ancak her organik ürün Biodinamik üründür denemez.

Uyarı

Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek gıda, kozmetik, hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz. 

Nasıl göndereceğim?

  • Gönderinizi kargoda zarar görmeyecek şekilde bir kutu içine yerleştiriniz.
  • Size en yakın Sendeo kargo şubesine iade formunuzu oluşturduktan sonra ekranda çıkan iade onay kodunuz ile teslim ediniz.

İadem kaç gün içinde yapılır?

  • Ürün depomuza ulaştıktan sonra hızla kontrol edilir.
  • Olumlu sonuçlanan iade işleminiz 5 iş günü içinde kartınıza yansıyacaktır.
  • İadeye uygun olmayan gönderiler için sizi bilgilendiriyor olacağız.

Ürün iadesinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Hızlı iade seçeneği 14 günlük cayma süresi için geçerlidir.

  • İade etmek istediğiniz siparişi ve ürünleri seçerek, iade formundaki bilgileri tamamlamanız gerekmektedir.
  • Kargo görevlisi gelmeden önce iade edilecek ürünlerin, hasar görmeyecek şekilde ayrıca bir kutu içine koyarak hazırlanmış olması gerekiyor. Paketlenmemiş, ağzı açık olan ürünler, kargo şirketinin ürün taşıma koşullarına aykırı olduğu için teslim alınmayacaktır.
  • Satın aldığınız ürünün iadesi sistemsel olarak kampanya veya promosyon hesaplaması ile tamamlanır.
  • Hediye çeki olarak kazanılan ürün ya da ürünlerin iadesinde, hediye çeki iptal olur. Eğer çek iade işleminden önce kullanılmış ise oluşan fark iade bedelinden düşer.
  • İade ürünleriniz depomuza teslim edildikten sonra kontrol edilerek 2 iş günü içinde sonuç bilgisi paylaşılacaktır.
  • Anne ve bebek sağlığı için orijinal ambalajı açılmış ürünlerin iade ve değişimi bulunmamaktadır.
  • Kullanılmış ürünlerde yaşanabilecek teknik sorunlar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın belirlediği kapsamlara göre değerlendirilir. Bu ürünlerin Türkiye’de bulunan yetkili teknik servisler tarafından, garanti kapsamı dahilinde incelenmesi gerekmektedir.
  • Kurumsal fatura seçeneğiyle verilen siparişlerde, iade talebi girilmemelidir. Eğer ürünün faturası şirket adına kesilmiş ise iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu ‘iade faturası’ ve ‘iade irsaliyesi’ (ya da irsaliyeli fatura) gönderilmesi zorunludur. Aksi durumda, faturası kurumlar adına düzenlenen siparişlerin iadeleri yapılmamaktadır.

Bunun dışında yapılacak olan iadeler için dikkat edilmesi gerekenler:

  • Ürünü orijinal faturası ile birlikte göndermeli ve faturanızı mutlaka göndereceğiniz paketin içerisine koymalısınız.
  • Faturasız gönderilen iadeler kabul edilmemektedir. Faturanın arka yüzündeki iade formu eksiksiz doldurulmalı ve iade alanı imzalanmalıdır. İade formunda yer alan açıklama alanları ve iade nedeni eksiksiz ve dikkatli doldurulmalıdır.
  • Ayıplı ürünler için iade ya da değişim tercihi mutlaka seçilmelidir.
  • İade edeceğiniz ürünün kullanılmamış, kullanım hatası sonucu zarar görmemiş ya da paketinin hasar görmemiş olması gerekmektedir.
  • İade etmek istediğiniz ürünleri tüm aksesuarları ve orijinal kutusu ile göndermeniz gerekmektedir. Ürünler adresimize gönderilirken orijinal kutusu zarar görmeyecek şekilde muhafaza edilmelidir. Yani; ürünler kargoya direkt orijinal kutusu ile değil, orijinal kutusunun koruyucu bir koliye yerleştirilmesinden sonra gönderilmelidir.
  • Eğer ürünün faturası şirket adına kesilmiş ise iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu ‘iade faturası’ ve ‘iade irsaliyesi’ (ya da irsaliyeli fatura) gönderilmesi zorunludur. Aksi durumda, faturası kurumlar adına düzenlenen siparişlerin iadeleri yapılmamaktadır.

chat

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Çevrimiçi uzmanlarımızdan yardım alın

yardım

timeAYNI GÜN İÇİNDE KARGODA

 

boxİNTERNETTEN AL MAĞAZADAN DEĞİŞTİR

 

order1100 TL VE ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ

 

brandEBEBEK MARKALARI